Polaroid PLD 2066/S

Ochelari de soare (20102700355M9)

Descriere

Polaroid PLD 2066/S

Polaroid este liderul mondial în producția lentilelor polarizate. Lentilele polarizante filtrează strălucirea și lumina albă reflectată, făcându-le ideale pentru șoferi, activități nautice, ciclism și purtare zilnică. Tehnologia lentilelor Polaroid absoarbe 100% din razele ultraviolete dăunătoare, mărește contrastul și reduce oboseala ochilor. Cadrele sunt produse din policarbonat rezistent de calitate foarte bună. Ochelarii sunt livrați în husă originală Polaroid împreună cu o pânză fină de curățare, realizată din microfibre.

Specificaţii

Numărul articolului 20102700355M9
Cod producător 20102700355M9
Material policarbonat
Tehnologie lentile polarizate
Lățime 13 cm
Lungime 13.5 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.