POLAR Polar M430 nabíjecí kabel

Cablu de alimentare (91064416)

Produse alternative

984,99 Lei(5%) de la 929,99 Lei

POLARIGNITE

794,99 Lei(18%) 649,99 Lei

POLARA370

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY

47,99 Lei

JunsdJS221A

Descriere

POLAR Polar M430 nabíjecí kabel

Cablul de alimentare servește pentru alimentarea sporttesterului POLAR M430 (toate variantele), precum și transmiterea bidirecțională a datelor cu PC-ul.

Conectorul specific cu care este echipat sporttesterul POLAR M430 necesită o manipulare sensibilă, deși este impermeabil, poate fi supus la oxidare și coroziune, acestea putându-se transmite și la cablul de reducție. Coroziunea înseamnă pierderea conductivității și deci pierderea posibilității de alimenatre și transfer de date. De aceea recomandăm conectarea cablului cu sporttesterul doar dacă cele două mufe sunt complet uscate. Acest lucru este valabil și în cazul depozitării.

  • folosește pentru alimenatre și sincronizare

Specificaţii

Numărul articolului 91064416
Cod producător 91064416

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.