Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 20
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
POLAR

POLAR PACER S-L

Ceas multisport Cod: 146349
Vândut
Descriere
Ceasul sportiv foarte ușor Polar PACER S-L oferă GPS de ultimă generație oferă posibilitatea detectării optice a ritmului cardiac. Este un ...
Descriere

POLAR PACER S-L

Ceasul sportiv foarte ușor Polar PACER S-L oferă GPS de ultimă generație oferă posibilitatea detectării optice a ritmului cardiac. Este un ceas care pune la dispoziția sportivilor instrumente puternice de antrenament. Extinderea spectrului de culori contribuie la creșterea sensibilității și elimină influența tonurilor de piele asupra preciziei măsurătorilor. Datorită GPS-ului optimizat cu baterie rezistentă, te poți antrena timp de până la 35 de ore cu funcția GPS activată și cu măsurarea continuă a ritmului cardiac. În modul de economisire a energiei, acesta poate rezista până la 100 de ore cu GPS-ul activat. Nucleul ceasului este echipat cu un procesor nou și puternic, iar totul este evidențiat de un ecran luminos Always on MIP, care poate fi citit în orice condiții.
  • FuelWise smart fueling assistant - notificare pentru alimente și lichide în timpul cursei și antrenamentului fiind esențială pentru performanță și recuperarea ulterioară. Pacer încearcă să ajute cât mai mult posibil în această privință și oferă două opțiuni. Prima este să setezi manual notificări atunci când trebuie să bei sau să mănânci. Ceasul va vibra apoi la intervalele necesare. A doua variantă este automată. Pacer poate estima cât de multă energie ai consumat și că este timpul să o restabilești. Această funcție se aplică activităților cu o durată minimă de 90 de minute și necesită să furnizezi informații despre intensitatea pe care o vei avea (estimarea zonei de ritm cardiac).
  • Energy sources - evaluarea antrenamentului în ceea ce privește consumul de calorii, procentul de consum împărțit în zaharuri, grăsimi, proteine. Rezultatul este de a stabili apoi dacă antrenamentul a fost eficient în ceea ce privește "pierderea în greutate" "dezvoltarea condiției fizice".
  • Weather - monitorizarea meteo cu o vizualizare pentru 2 zile, actualizată prin intermediul aplicației Polar Flow.
  • Nightly Recharge ™ este o aplicație pentru măsurarea ratei de regenerare a corpului peste noapte. Îți va da informații despre recuperarea proprie după o zi de antrenament. Ajută la luarea deciziilor optime în viața de zi cu zi, astfel încât să te menții în formă și să-ți atingi obiectivele antrenamentului. FitSpark® - oferă recomandări ușoare, pregătite pentru utilizare, de exerciții zilnice care se potrivesc nivelului dumneavoastră de fitness.
  • Training Load Pro™ - afli dacă te antrenezi prea mult, prea puțin sau exact cum trebuie: îmbunătățește performanța, previne accidentele.

Specificaţii

Material husă
carcasă din polimer cu fibră de sticlă Cadru, butoane și cataramă din oțel inoxidabil
Material curele
Silicon plăcut, lățimea standard a curelei de 20 mm.
Baterie
273 mAh baterie Li-pol. Bateria rezistă aprox. 35 ore în modul de antrenament (GPS, măsurarea frecvenței cardiace) sau 7 zile în modul standard doar cu măsurarea frecvenței cardiace. Există numeroase posibilități de economisire a bateriei.
Ecran
ecran color permanent de 1,2", rezoluție 240x240 - design reglabil al feței (8 variante) - blocare - lumină de fundal
Măsurarea activității zilnice
calorii arse, măsurarea ritmului cardiac 24/7, pedometru
Măsurare puls
da (de la încheietură)
GPS integrat
da
Măsurare distanța
da
Măsurarea ritmului
da
Navigare pe trasee
nu
Interval antrenament
da
Înregistrare date antrenament
aplicația Polar Flow
Barometru
nu
Busolă
nu
Altimetru
da
Etanșare
50 m (5 ATM)
Atenționare în caz de pasivitate
da
Timpul necesar pentru recuperare
da
Înregistrarea pulsului în timpul înotului
da
Vibrație
da
Selectarea zonelor ritmului cardiac
da (blocați zona de ritm cardiac)
Notificare mobilă
da
Plăți NFC
nu
Indicator de stare a bateriei
da
Mod de economisire a bateriei
da
Redare muzică
nu (se poate reda doar muzica de pe telefon)
Căutarea telefonului mobil
nu
Blocarea butoanelor
da
Conectivitate
Bluetooth
Compatibilitate Sistem Operare
compatibil cu sistemele de oprerare Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 și versiuni ulterioare. Windows 7 și versiuni ulterioare. Aplicația Polar Flow este compatibilă atât cu Android, cât și cu iPhone.
Accesorii
încărcător
Limbă
cehă, daneză, olandeză, engleză, cehă, olandeză, engleză, suedeză, spaniolă, rusă, portugheză, indoneziană, germană, franceză, finlandeză, italiană, olandeză, poloneză, norvegiană
Diagonala ecranului
1,2"
Material curea
Silicon plăcut, lățimea standard a curelei de 20 mm.
Rezistență la apă
50 m (5 ATM)
Lățime
4.5 cm
Înălțime
4.5 cm
Adâncime
1.15 cm
Greutate
40 g
Cod produs
146349
Codul furnizorului
900102174
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
POLAR