Plastkon BABY RIDER

Bob copii (8621004757)

Descriere

Plastkon BABY RIDER

Bob de copii Plastkon BABY RIDER, adecvat și pentru cei mai mici copii. Dispune de zona șezutului ergonomică, cu tratament anti-derapant. Este dotat cu centură de protecție cu 3 puncte pentru o fixare sigură a copilului în bob.

  • material care nu dăunează sănătății
  • frânghie de tragere integrată, cu mâner
  • produs fabricat în Republica Cehă

Specificaţii

Numărul articolului 8621004757
Cod producător 4110418106
Lățime 38 cm
Lungime 74 cm
Înălțime 33 cm
Greutate 1.35 kg
Greutatea admisă 25 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei(22%) 209,99 Lei

HS SportHORNED SLEDGE 120CM

309,99 Lei(17%) 254,99 Lei

StigaSNOWKICK