Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe VIBE 25L ECONYL BACKPACK

Rucsac de siguranță din material reciclat

(118212)

Cod: 118212

fără evaluare 0x

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe VIBE 25L ECONYL BACKPACK

Geanta de voiaj de mici dimensiuni Pacsafe VIBE 25L ECONYL BACKPACK este fabricată prin reciclarea plasei de pescuit care este scoasă din oceane și care poate fi reciclată din nou. Acesta este un rucsac mai încăpător, în care poți transporta toate lucrurile de care ai putea avea nevoie în timpul unei zile lungi. Are un buzunar intern căptușit pentru un Macbook de 13", organizator pentru acces rapid și ușor la lucrurile tale și o buclă cu o carabinieră pentru chei. Catarama de siguranță PopNLock deblochează și blochează cureaua rapid și sigur. Plasa de oțel ascunsă eXomesh® și curelele Carrysafe® întărite cu două cabluri de oțel protejează împotriva tăierii ei. Buzunarul RFIDsafe® protejează împotriva utilizării abuzive a cardurilor și documentelor.

  • centură de talie detașabilă
  • sistem de închidere a fermoarului Roobar® Sport
  • protecție împotriva tăierii

Specificaţii

Cod produs 118212
Codul furnizorului 40100641
Material nailon reciclat ECONYL
Curea la piept da
Centură talie da, detașabilă
Lățime 28 cm
Înălțime 48 cm
Adâncime 19 cm
Volum 25 l
Greutate 965 g
Tehnologie CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, RFIDsafe™, ROOBAR® SPORT, PopNLock
Culoare Albastru închis, Negru

Tehnologii utilizate

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

ROOBAR® SPORT

Lacătul cu 3 niveluri de siguranță pentru fermoare ROOBAR® SPORT garantează protecție maximă împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și eventual a furtului. Cu ajutorul cataramei poți ...

PopNLock

Datorită clips-ului de siguranță PopNLock îți poți proteja geanta sau rucsacul împotriva hoților. În doi pași simpli poți atașa rucsacul de un scaun, gard sau alt obiect, pentru a preveni furtul ...

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe VIBE 25L ECONYL BACKPACK

Preţ: 689,99 Lei