Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Rucsac de siguranță pentru femei

(118194)

Cod: 118194

fără evaluare 0x

Produse alternative

444,99 Lei(19%) 359,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Rucsacul Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK pentru femei oferă o mulțime de caracteristici de siguranță. Carabiniera de siguranță TurnNLock fixează rucsacul, iar plasa de oțel eXomesh® ascunsă îl protejează împotriva tăierii. Rucsacul are curele Carrysafe® întărite cu două cabluri de oțel și buzunare RFIDsafe® pentru a proteja împotriva utilizării abuzive a cardurilor și documentelor. Cursoarele fermoarelor au carabiniere care previn manipularea nedorită a bagajelor, iar fermoarele sigure împiedică deschiderea lor bruscă.

  • protecție împotriva tăierii
  • fermoare securizate

Specificaţii

Cod produs 118194
Codul furnizorului 20605100
Material poliester
Lățime 23.5 cm
Înălțime 36 cm
Adâncime 10 cm
Volum 6 l
Greutate 325 g
Tehnologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ZIP CLIPS, RFIDsafe™
Culoare Negru, Argintiu

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB protejează fermoarul cu ajutorul buclei integrate. Datorită acesteia, vei avea parte de protecție împotriva deschiderii nedorite a rucsacului și a furtului obiectelor personale.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS oferă o carabină integrată direct pe rucsac, de care poate fi prind fermoarul. Datorită acestui sistem, vei fi protejat împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și a furtului ...

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe STYLESAFE SLING BACKPACK

Preţ: 479,99 Lei