Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe STYLESAFE BACKPACK

Rucsac de siguranță pentru femei

(118196)

Cod: 118196

fără evaluare 0x

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe STYLESAFE BACKPACK

Rucsacul Pacsafe STYLESAFE BACKPACK pentru femei oferă o mulțime de caracteristici de siguranță. Carabiniera de siguranță TurnNLock asigură rucsacul. Plasa de oțel eXomesh® ascunsă protejează împotriva tăierii lui. Curelele Carrysafe® întărite cu două cabluri din oțel nu se vor rupe. Buzunarele RFIDsafe® protejează împotriva utilizării abuzive a cardurilor și documentelor. Cursoarele fermoarelor cu carabiniere previn manipularea nedorită a bagajelor. Fermoarele securizate protejează împotriva desfacerea rapidă și nedorită a fermoarului.

  • curele întărite cu cabluri de oțel, finalizate cu carabiniere de securitate
  • plasa de oțel ascunsă protejează împotriva tăieturilor
  • fermoare securizate

Specificaţii

Cod produs 118196
Codul furnizorului 20615606
Material poliester
Lățime 27 cm
Înălțime 37 cm
Adâncime 12 cm
Volum 12 l
Greutate 365 g
Tehnologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ZIP CLIPS, RFIDsafe™
Culoare Albastru închis, Argintiu

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB protejează fermoarul cu ajutorul buclei integrate. Datorită acesteia, vei avea parte de protecție împotriva deschiderii nedorite a rucsacului și a furtului obiectelor personale.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS oferă o carabină integrată direct pe rucsac, de care poate fi prind fermoarul. Datorită acestui sistem, vei fi protejat împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și a furtului ...

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe STYLESAFE BACKPACK

Preţ: 519,99 Lei