Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 9
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Pacsafe

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Rucsac de siguranță pentru oraș Cod: 118204
Vândut
Descriere
Elegantul rucsac Pacsafe METROSAVE X 20L BACKPACK are multe sisteme de siguranță. În plus, materialul exterior și interior a fost realizat ...
Descriere

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Elegantul rucsac Pacsafe METROSAVE X 20L BACKPACK are multe sisteme de siguranță. În plus, materialul exterior și interior a fost realizat prin reciclarea sticlelor PET pentru a micșora povara de pe umerii planetei noastre. Are un spate moale și căptușit, cu ventilație, o curea atașată de mânerul telescopic în caz că nu se folosește și un buzunar ascuns în partea din spate pentru lucruri esențiale, cum ar fi pașaportul, telefonul sau banii. Pe lateral, rucsacul are un buzunar ascuns pentru bidonul de apă, care nu perturbă designul elegant. În partea din față, există două buzunare mai mici cu închidere cu fermoar etanș, care au dosare practice pentru acces rapid la bunurile tale și o carabinieră pentru atașarea cheilor. Cursoarele tuturor fermoarelor sunt protejate împotriva desfacerii bruște a fermoarului. Buzunarul principal are două buzunare căptușite pentru un Macbook de 13" și o tabletă de 7", precum și un buzunar mai mic cu fermoar și compartimente pentru pixuri și obiecte mai mici. Unul dintre buzunare este protejat de un material care previne radiațiile RFID, astfel încât sunteți protejat împotriva furtului de date fără contact și a furtului de identitate din documentele și cărțile de credit. Glisierele fermoarului buzunarului principal pot fi fixate cu sistemul de închidere Roobar Sport, care poate fi fixat și cu un lacăt (vândut separat). Buzunarul din față și partea de jos a rucsacului sunt protejate de o plasă de cabluri de oțel eXomesh pentru a proteja rucsacul împotriva tăieturilor de cuțit. Curelele rucsacului sunt fabricate din material Dyneema rezistent la tăieturi și împletite cu două cabluri de oțel pentru a preveni tăierea. Una dintre curelele rucsacului este echipată cu o carabinieră de siguranță cu un sistem de blocare TurnNLock, care permite fixarea rapidă și sigură a rucsacului într-un loc sigur, pentru ca să nu trebuiască să-l păzești tot timpul. 

  • fabricat prin reciclarea sticlelor PET (din 24 bucăți)
  • mâner practic pentru agățare sau ținere cu mâna
  • protecție împotriva tăierii
  • fermoare securizate

Specificaţii

Material
600D poliester (reciclat)
Lățime
30 cm
Înălțime
45 cm
Adâncime
13 cm
Volum
20.5 l
Greutate
730 g
Tehnologie
CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA® , ROOBAR® SPORT , SECURE ZIP TAB , TurnNLock , eXomesh®
Cod produs
118204
Codul furnizorului
30640646
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Pacsafe