Pacsafe

Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Rucsac de siguranță din material reciclat

(118214)

Cod: 118214

Evaluat de către 1 client 1x

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Rucsacul de siguranță Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK este fabricat prin reciclarea plasei de pescuit care este scoasă din oceane și care poate fi astfel reciclată din nou. Poate conține toate lucrurile pe care trebuie să le ai la îndemână în timpul zilei. Poate transporta fără probleme și un Macbook de 13". Buzunarele practice și organizatorul oferă acces rapid și convenabil la tot ce se află în interior. Un buzunar extern pentru bidonul de apă economisește spațiu în rucsac. Carabiniera de securitate TurnNLock asigură rucsacul împotriva înstrăinării accidentale. Plasa de oțel ascunsă eXomesh® și curelele Carrysafe® întărite cu două cabluri de oțel protejează împotriva tăierii ei. Buzunarul RFIDsafe® protejează împotriva utilizării abuzive a cardurilor și documentelor. Cursoarele fermoarelor cu carabiniere previn manipularea nedorită a bagajelor.

  • cursoare cu posibilitate de închidere la fermoare
  • protecție împotriva tăierii
  • fermoare securizate

Specificaţii

Cod produs 118214
Codul furnizorului 40120641
Material nailon reciclat ECONYL
Lățime 29.5 cm
Înălțime 42 cm
Adâncime 13 cm
Volum 15 l
Greutate 660 g
Tehnologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, RFIDsafe™, LOCKABOUT SECURITY CLIP
Culoare Albastru închis, Negru

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

LOCKABOUT SECURITY CLIP

Lacătul cu 3 niveluri de siguranță pentru fermoar LOCKABOUT SECURITY CLIP ajută la protejarea împotriva deschiderii nedorite a buzunarelor și a furtului. Fermoarul se poate fixa cu ajutorul ...

Evaluări

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Evaluare

Mărime: os
Super batoh, top kvalita
Vojtech
19.1.2022

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Preţ: 589,99 Lei