Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe GO 15L BACKPACK

Rucsac de siguranță

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe GO 15L BACKPACK

Rucsacul Pacsafe GO 15L BACKPACK combină caracteristicile stilului urban modern și siguranța. Acesta va deveni însoțitorul și gardianul zilnic. Poate conține o mulțime de lucruri, inclusiv un laptop de 13 inchi. Poți depozita în siguranță telefonul sau portofelul în buzunarul special ascuns. Una dintre curele este atașată de corpul rucsacului TurnNLock printr-o carabinieră de siguranță, datorită căreia îl puteți lega de calorifer, de masă sau de balustradă și îl astfel să previi înstrăinarea lui în timpul călătoriei. Fermoarele sunt protejate împotriva desfacerii prin noul sistem de blocare Secure dock și Zip clip. Cureaua principală Carrysafe® este întărită împotriva tăierii printr-un cablu integrat Dyneema®. Încercările de a tăia rucsacul sunt zădărnicite de protecția împotriva tăierii eXomesh® - o plasă de cabluri de oțel cusute. Buzunarele RFIDsafe™ previn scanarea nedorită a datelor personale și utilizarea necorespunzătoare a cardurilor de plată.

  • pentru fabricarea rucsacului GO 15 au fost folosite 21 de sticle PET reciclate
  • compartiment pentru laptop de 13"
  • protecție împotriva tăierii

Specificaţii

Cod produs 118210
Codul furnizorului 35110651
Material 600D poliester (reciclat), partea interioară - 150 D poliester (reciclat)
Lățime 25 cm
Înălțime 36.5 cm
Adâncime 13 cm
Volum 15 l
Greutate 520 g
Tehnologie TurnNLock, eXomesh®, ZIP CLIPS, RFIDsafe™, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®
Culoare Albastru, Maro

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS oferă o carabină integrată direct pe rucsac, de care poate fi prind fermoarul. Datorită acestui sistem, vei fi protejat împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și a furtului ...

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Bretelele Carrysafe® ascund la interior 2 cabluri împletite din oțel, care protejează împotriva tăierii și apoi a furtului rucsacului. Mai mult, țesătura ...

Evaluări

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Evaluări

Mărime: UNI
Marie
29.11.2021
Mărime: os
Nenápadný, kvalitní a bezpečný i na cesty.
Šárka
5.9.2021

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe GO 15L BACKPACK

Preţ: 479,99 Lei