Pacsafe

Pacsafe FO 25L BACKPACK

Rucsac practic de siguranță

(118211)

Cod: 118211

fără evaluare 0x

Produse alternative

444,99 Lei(19%) 359,99 Lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Descriere

Pacsafe FO 25L BACKPACK

Rucsacul de siguranță Pacsafe GO 25L BACKPACK este un rucsac practic, spațios și durabil, conceput pentru a transporta toate lucrurile de care ai nevoie zilnic. Are un buzunar căptușit pentru laptop de 15 inch, un buzunar lateral pentru sticle și o curea specială pentru a fi fixată pe tija telescopică a rucsacului. Poți apoi să fii liniștit când transporți telefonul sau portofelul în buzunarul special ascuns.

 

Una dintre curele este atașată de corpul rucsacului cu ajutorul unei carabiniere fixată cu TurnNLock. Astfel, poți lega rucsacul de calorifer, de masă sau de balustradă și nu poate fi furat. Fermoarele sunt protejate împotriva desfacerii prin noul sistem de blocare Secure dock și Zip clip. Cureaua principală Carrysafe® este întărită împotriva tăierii printr-un cablu integrat Dyneema®. Încercările de a tăia rucsacul sunt zădărnicite de protecția împotriva tăieturilor eXomesh® - o plasă cusută cu cabluri de oțel. Buzunarele RFIDsafe™ previn scanarea nedorită a datelor personale și utilizarea necorespunzătoare a cardurilor de plată.

 • pentru fabricarea rucsacului GO 15 au fost folosite 31 de sticle PET reciclate
 • protecție împotriva tăierii
 • fermoare securizate
 • compartiment pentru laptop de 15"

Specificaţii

Cod produs 118211
Codul furnizorului 35115100
Material 600D poliester (reciclat), partea interioară - 150 D poliester (reciclat)
Lățime 31 cm
Înălțime 46 cm
Adâncime 14 cm
Volum 25 l
Greutate 680 g
Tehnologie TurnNLock, eXomesh®, ZIP CLIPS, RFIDsafe™, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®
Culoare Negru

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS oferă o carabină integrată direct pe rucsac, de care poate fi prind fermoarul. Datorită acestui sistem, vei fi protejat împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și a furtului ...

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Bretelele Carrysafe® ascund la interior 2 cabluri împletite din oțel, care protejează împotriva tăierii și apoi a furtului rucsacului. Mai mult, țesătura ...

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe FO 25L BACKPACK

Preţ: 539,99 Lei