Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Pacsafe

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Poșetă de siguranță Cod: 118193
Vândut
Descriere
Geanta elegantă pentru purtat în oraș Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL are caracteristici de siguranță care contribuie semnificativ la reducerea ...
Descriere

Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL

Geanta elegantă pentru purtat în oraș Pacsafe CITYSAFE CX SATCHEL are caracteristici de siguranță care contribuie semnificativ la reducerea stresului în aglomerația urbană. Gadgeturile inovatoare protejează obiectele de valoare. Geanta de mână are un design minunat și suficient spațiu pentru telefon, portofel, trusa de toaletă, căști și tabletă. Corpul genții are un tratament rezistent la apă. Cureaua detașabilă permite două moduri de transport. În buzunarul special căptușit poate încăpea o tabletă de 10 inchi. Spațiul interior are diverse buzunare. Mișcarea liberă a creioanelor și stilourilor este împiedicată de buclele elastice.

 

Cureaua lungă este atașată de corpul poșetei cu ajutorul a două TurnNLock - carabiniere de siguranță, datorită cărora o poți lega de calorifer, de masă sau de balustradă și îl astfel să previi înstrăinarea ei în timpul călătoriei. Fermoarele sunt protejate împotriva desfacerii prin sistemul Roobar™ Style și banda Secure zipper. Cureaua principală Carrysafe® este întărită împotriva tăierii printr-un cablu cu oțel integrat. Încercările de a tăia rucsacul sunt zădărnicite de protecția împotriva tăierii eXomesh® - o plasă de cabluri de oțel cusute. Buzunarele RFIDsafe™ previn scanarea nedorită a datelor personale și utilizarea necorespunzătoare a cardurilor de plată.

  • protecție împotriva tăierii
  • fermoare securizate

Specificaţii

Material
100D nailon, 75D poliester (pe interior)
Lățime
29 cm
Înălțime
25 cm
Adâncime
12 cm
Volum
8 l
Greutate
590 g
Tehnologie
CARRYSAFE® POPRUH , ROOBAR® STYLE , SECURE ZIP TAB , TurnNLock , eXomesh®
Cod produs
118193
Codul furnizorului
20440100
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Pacsafe