Osprey SYNCRO 20

Rucsac (3314000294)

Descriere

Osprey SYNCRO 20

Rucsac multifuncțional Osprey SYNCRO 20, perfect pentru ciclism, excursii montane și alte activități outdoor. Datorită pelerinei integrate bagajul va persista uscat și în siguranță și în condiții nefavorabile. Dispune de sistem de ventilație elaborat, de bretele confortabile de umăr și de elemente reflectorizante pentru mai multă vizibilitate și siguranță în condiții cu vizibilitate redusă.
  • curea de fixare la piept și centură pe talie
  • element pentru prinderea căștii
  • pelerină
  • 1 buzunar interior
  • element pentru prinderea luminii pâlpâitoare
  • compatibil cu rezervor de apă
  • buzunare mici

Specificaţii

Cod producător 00068670
Material 100D Nylon Honeycomb
Spate ventilat da
Capac/Fermoar fermoar
Număr de compartimente 2
Curele de compresie da
Centură talie da
Curea la piept da
Lățime 27 cm
Înălțime 48 cm
Adâncime 27 cm
Volum 20 l
Greutate 890 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Osprey SYNCRO 20

Preţ: 474,99 Lei