Osprey AXIS

Rucsac multifuncțional (3311215854)

Descriere

Osprey AXIS

Rucsacul multi-funcțional Osprey AXIS are o capacitate de 18 litri și este potrivit atât pentru jungla orașului, cât și pentru excursii în natură. Rucsacul căptușit cu spumă EVA este respirabil și asigură un confort mare la umeri. Are un panou la spate cu ochiuri pentru ventilație. Compartimentul principal are un buzunar căptușit pentru laptop sau tabletă și un buzunar pentru documente. În plus, rucsacul are un buzunar mic căptușit pentru ochelari sau electronice, în față o rețea elastică de șnururi, de exemplu, pentru o geacă.

  • curea la piept cu fluier
  • grafică reflectorizantă
  • centură lombară detașabilă
  • buzunare laterale cu fermoar
  • buclă pentru prinderea lumini cu LED
  • spate cu ventilație
  • buzunar pentru laptop
  • rețea elastică de șnururi

Specificaţii

Cod producător 503000
Material 210/420/630D nylon Dobby Blend
Spate reglabil nu
Spate ventilat da
Capac/Fermoar fermoar
Număr de compartimente 2
Curele de compresie nu
Centură talie da
Curea la piept da
Alte dotări buzunar pentru laptop
Lățime 29 cm
Înălțime 47 cm
Adâncime 23 cm
Volum 18 l
Greutate 660 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Osprey AXIS

Preţ: 289,99 Lei