ON CLOUDVENTURE

Încălțăminte alergare bărbați (2283000211)

Descriere

ON CLOUDVENTURE

Cu acești adidași nu vei întâlni nici o piedică în calea ta. Adidașii ON CLOUDVENTURE „s-au născut” în Alpii Elvețieni, când firma ON a decis să proiecteze pantoful perfect pentru trail au socotit ce era important: pantofii trebuiau să fie atât de ușori și de rapizi ca să poată fi în vârful muntelui la timp pentru a privi răsăritul. Au un contact bun pentru o vreme cu furtună. Amortizare inteligentă pentru a proteja picioarele atunci când cobori o vale pe înserat.
  • construcție ușoară fără cusături
  • vârf de cauciuc ușor integrat fără cusături
  • benzi reflectorizante plasate inteligent peste toată suprafața pentru o mai bună vizibilitate
  • protecție extinsă din cauciuc pe lateral și pe cant
  • tratament antibacterian
  • talpă Missiongrip special concepută
  • greutatea este indicată pentru mărimea 8,5 US

Specificaţii

Cod producător 22.99955
Față material tip plasă
Talpă intermediară Zero Gravity
Talpă cauciuc, Missiongrip
Drop 6 mm
Suprafață de teren
Rezistență la apă nu
Greutate 295 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative