Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
ON

ON CLOUDSURFER

Încălțăminte de alergare bărbați Cod: 2281000742
Vândut
Descriere
Vrei să fi mai rapid? Fă cunoștință cu noul model ON COULDSURFER. Datorită sistemului brevetat CloudTec® vei avea parte de impacturi mai moi ...
Descriere

ON CLOUDSURFER

Vrei să fi mai rapid? Fă cunoștință cu noul model ON COULDSURFER. Datorită sistemului brevetat CloudTec® vei avea parte de impacturi mai moi cu solul și de desprinderi foarte explozive. Noul Cloudsurfer este acum și mai ușor și mai adaptabil, înmulțind astfel energia. Pantofi originali, produși din cauciuc Rebound-Rubber, la impactul cu solul talpa se poartă în așa fel încât să fie redusă forța de rotație și de asemenea șocurile. După aceea se întărește și se închide pentru o desprindere mai naturală și mai dinamică. Toate acestea sunt proiectate pentru ca în timpul alergării să ai picioarele mai mult timp în aer. Noul Couldsfer este ideal pentru antrenamente și competiții și este prevăzut cu numeroase inovații. Ești pregătit? Speedboardul brevetat sprijină viteza pașilor și te împinge în față. Pentru a fi prevenită alunecarea în condiții umede, am creat o nouă textură a tălpii cu aderență și tracțiune excelentă. Și ce este mai important, fața din material tip plasă unic oferă respirabilitate și sprijin exact în acele locuri unde ai cea mai mare nevoie de ele. Cloudsurfer combină tot ce altă încălțăminte nu poate: confortul pantofilor de antrenament cu viteza pantofilor de competiții. Textura nouă a tălpii garantează o aderență și tracțiune excelentă. Construcția stratului interior al feței oferă confort excelent. Dunga reflectorizantă din zona călcâiului îmbunătățește vizibilitatea în condiții nocturne. Fața din material tip plasă unic oferă respirabilitate și sprijin exact în acele locuri unde ai cea mai mare nevoie de ele.

  • respirabilitate perfectă
  • talpă cu construcție specială pentru impacturi foarte moi și desprinderi explozive
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Față
material sintetic
Talpă intermediară
Zero Gravity
Talpă
CloudTec
Drop
6 mm
Utilizare
volum
Nivel de amortizare
înalt
Pronație
neutrală
Bolta piciorului
normală
Rezistență la apă
nu
Cod produs
2281000742
Codul furnizorului
24.99959
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
ON