ON CLOUD W

Încălțăminte alergare damă (2282000583)

Produse alternative

659,99 Lei(25%) 494,99 Lei

MizunoWAVE ULTIMA 11 W

734,99 Lei(20%) 584,99 Lei

Under ArmourHOVR PHANTOM NC W

659,99 Lei(16%) 549,99 Lei

AsicsGEL-DS TRAINER 24 W

Descriere

ON CLOUD W

Pantofi de alergare pentru femei ON CLOUD W, perfecți pentru orice ocazie. Datorită tehnologiei brevetate a tălpii CloudTec® și grație sistemului de fixare fără șireturi, această încălțăminte este foarte ușoară, amortizează excelent fiecare șoc și este perfectă pentru uz zilnic. Model original, prevăzut cu talpă îmbunătățită pentru a funcționa mai bine pe orice teren/suprafață. Funcția Cloud System care oferă o încălțare ușoară, fără șireturi, permite o așezare și o adaptare excelentă pe piciorul utilizatorului. Dacă totuși îți vor lipsi șireturile, în pachet vei găsi și o pereche de șireturi. Noua talpă CloudTec® sprijină performanțele și mișcarea fluentă, fie că alergi pe șosea sau în teren. Zona tălpii de sub călcâi este proiectată special și formată în formă de V pentru a oferi mai mult confort la fiecare pas. Noul branț conține material inovativ cu densitate dublă pentru sprijin optim și confort.

  • sistem de fixare fără șireturi
  • construcție ultra-ușoară
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 2282000583
Față material sintetic
Talpă intermediară Zero Gravity
Talpă CloudTec
Drop 6 mm
Utilizare universală
Nivel de amortizare mediu
Pronație neutrală
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

29,99 Lei(23%) 22,99 Lei

ReebokACTIVE CORE ANKLE SOCK 3P

659,99 Lei(21%) 514,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX BONDED CUTOUT FZ

84,99 Lei(52%) 39,99 Lei

LottoSMART TEE JS W

144,99 Lei(48%) 74,99 Lei

LottoELGA

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

LottoSENSE LEGGINGS STC W