Odlo WARM PANT W

Lenjerie intimă funcțională damă

Descriere

Odlo WARM PANT W

Pantaloni funcționali de femei Odlo WARM PANT W din seria Originals Warm, cu termoizolație excelentă. Sunt perfecți pentru purtare ca strat prim, mai ales în zilele reci. Materialul este foarte elastic datorită structurii cu nervuri. Stratul interior moale este din țesătură periată pentru a oferi confort sporit la purtare. Croiala perfectă se așează perfect pe corp.

Evacuarea optimă a transpirației de la piele este asigurată de materialul folosit la fabricație, care tot odată se usucă rapid. Cusăturile plate fine contribuie la sporirea confortului. Prevenirea de durată a mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației.

  • respirabili
  • se usucă rapid
  • rezistență la mirosuri neplăcute
  • croială pe corp
  • material confortabil
  • cusături plate fine

Specificaţii

Numărul articolului 1318009116
Cod producător 195561-38100
Material 100% poliester
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

319,99 Lei(56%) 139,99 Lei

OdloWARM CREW L/S W

309,99 Lei(29%) 219,99 Lei

IcebreakerWMNS EDAY LS CRW

324,99 Lei(27%) 234,99 Lei

MicoMOCK SHIRT SILVER W

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

SensorWOOL DR W

309,99 Lei(29%) 219,99 Lei

SmartwoolMERINO 150 BASE PATT LS W

164,99 Lei(12%) 144,99 Lei

BlizzardVIVA LONG SLEEVE