Odlo WARM CREW L/S W

Tricou funcțional damă

Descriere

Odlo WARM CREW L/S W

Tricou foarte funcțional de femei Odlo WARM CREW L/S W din seria Performance Blackcomb Warm, cu izolație termică excelentă, adecvat pentru diferite activități sportive și purtare în timpul liber. Model original, conceput cu ajutorul tehnologiei 3D, care nu dispune de cusături și se așează excelent pe corp. Zonele funcționale, special integrate, evacuează optim transpirația de la corp. Acest produs este foarte confortabil, respirabil și funcțional, Prevenirea de durată a mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației. Formă ergonomică, aspect modern și libertate optimă de mișcare - toate acestea oferă acest articol vestimentar excelent.

  • fără cusături
  • copiază perfect forma corpului
  • respirabil
  • se usucă rapid
  • termoizolație asigurată
  • rezistență la mirosuri neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 1309002981
Cod producător 195551-15701
Material 100% poliester
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

269,99 Lei(51%) 129,99 Lei

OdloWARM PANT W

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

CraftFUSEKNIT W

Produse alternative

424,99 Lei(15%) 359,99 Lei

MicoNECK SHIRT OFFICIAL CZE

414,99 Lei(34%) 269,99 Lei

Helly HansenLIFA MERINO GRAPHIC 1/2 ZIP

369,99 Lei(12%) 324,99 Lei

ColmarL.ROUNDNECK SHIRT

419,99 Lei(17%) 344,99 Lei

DevoldEXPEDITION WOMAN ZIP NECK

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

CraftWARM W