Odlo VIGOR BL TOP CREW LS

Tricou funcțional bărbați (1308004101)

Descriere

Odlo VIGOR BL TOP CREW LS

Tricou funcțional de bărbați cu mâneci lungi Odlo VIGOR BL TOP CREW LS, adecvat pentru o gamă largă de sporturi - alergare, antrenamente sport, turism și inclusiv pentru purtare zilnică. Prevenirea de durată a mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației.
  • purtare universală
  • rezistență la mirosuri neplăcute
  • respirabilitate
  • uscare bună

Specificaţii

Cod producător 350082-40198
Material 100% poliester
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

SwixSTARX BODYW PANTS M

214,99 Lei(25%) 159,99 Lei

LoapGILBERT

Produse alternative

354,99 Lei(50%) 174,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP

324,99 Lei(55%) 144,99 Lei

OdloJUL PRINT THIRTL/S CREW NECK

319,99 Lei(56%) 139,99 Lei

OdloMEN ACTIVE L/S WARM

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

SmartwoolMERINO 150 BASE P LS M