Odlo PERFORMANCE BLACKCOMB SUW TOP L/S

Tricou funcțional bărbați (1308004098)

Descriere

Odlo PERFORMANCE BLACKCOMB SUW TOP L/S

Tricou sport foarte funcțional cu mâneci lungi de bărbați Odlo PERFORMANCE BLACKCOMB SUW TOP L/S din seria Performance Blackcomb Warm, cu termo-izolație excelentă, perfect pentru diferite activități sportive și ca prim strat de îmbrăcăminte. Este confecționat cu ajutorul tehnologiei 3D, nu dispune de cusături și se așează excelent pe corp. Libertatea optimă de mișcare este asigurată de materialele folosite la fabricație și zonele funcționale, integrate special evacuează excelent transpirația de la corp.

Acest model este foarte confortabil, respirabil și funcțional, Este un tricou sport adecvat în pentru activități cu intensitate crescută. Prevenirea de durată a mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației. Formă ergonomică, aspect modern și libertate optimă de mișcare - toate acestea oferă acest articol vestimentar excelent.

  • fără cusături
  • copiază perfect forma corpului
  • respirabilitate
  • se usucă rapid
  • termoizolație asigurată
  • rezistență la mirosuri neplăcute

Specificaţii

Cod producător 187082-60148
Material 79% poliamidă, 16% poliester, 5% elastan
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

354,99 Lei(50%) 174,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP

419,99 Lei(9%) 379,99 Lei

DevoldWOOL MESH MAN HALF ZIP NECK

419,99 Lei(9%) 379,99 Lei

DevoldEXPEDITION MAN ZIP NECK

429,99 Lei(27%) 309,99 Lei

UlvangTURTLE NECK W/ZIP MS

424,99 Lei(36%) de la 269,99 Lei

MicoL/SLVS MOCK NECK SHIRT