Odlo ORIGINALS WARM GOD JUL PANT

Pantaloni damă (1318009104)

Descriere

Odlo ORIGINALS WARM GOD JUL PANT

Pantaloni funcționali de femei Odlo ORIGINALS WARM GOD JUL PANT din colecția ORIGINALS cu termo izolare foarte bună. Materialul este foarte elastic datorită structurii cu nervuri. Strat moale în interior din țesătură periată și cusături fine, toate acestea pentru confort sporit la purtare. Croială perfectă și evacuare optimă a transpirației eliberată de corp pentru confort sporit la purtare. Sunt pantaloni sport confecționați din material cu uscare rapidă. Previne mirosurile neplăcute datorită tehnologiei Effect de la ODLO.
  • evacuează transpirația foarte bine
  • confecționat din material care se usucă rapid
  • formă ergonomică și aspect modern

Specificaţii

Cod producător 192141-18800
Material 100% poliester
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

319,99 Lei(56%) 139,99 Lei

OdloWARM CREW L/S W

179,99 Lei(25%) de la 134,99 Lei

IcebreakerSPRITE HOT PANTS

Produse alternative

359,99 Lei(29%) 254,99 Lei

CraftMERINO LIGHT W

354,99 Lei(23%) 269,99 Lei

Mico3/4 TIGHT PANTS

379,99 Lei(14%) 324,99 Lei

IcebreakerOASIS LEGGINGS