Odlo NATURAL KNISHIP WARM BI TOP LS

Tricou de bărbați (1308004157)

Descriere

Odlo NATURAL KNISHIP WARM BI TOP LS

Tricou funcțional Odlo NATURAL KNISHIP WARM BI TOP LS este realizat dintr-un material unic, creat prin combinarea unui conținut ridicat de lână Merino pură și fibre sintetice. Materialul rezultat oferă astfel proprietățile termoregulatoare naturale și anti-miros ale lânii Merino îmbunătățite de fibre sintetice pentru o gestionare optimă a umidității. Combinația dintre o croială liberă și un material natural moale asigură un sentiment foarte plăcut la purtare.

  • material confortabil și natural
  • proprietăți antibacteriene naturale
  • fibre de lână excepțional de fine (17,5 microni)

Specificaţii

Numărul articolului 1308004157
Cod producător 110712-60008
Material 50 % lână merinos, 37 % poliester, 11 % poliamidă, 2 % elastan
Tehnologie Lână merino, Odlo efect

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

89,99 Lei(16%) 74,99 Lei

adidasDESIGN2MOVE TEE PLAIN

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

NikeDRY MILER TOP LS

89,99 Lei(40%) 53,99 Lei

LottoHAZEL

72,99 Lei(38%) 44,99 Lei

ArcoreTIMON

Odlo NATURAL KNISHIP WARM BI TOP LS

Preţ: 339,99 Lei