Odlo MEN ACTIVE L/S WARM

Tricou funcțional bărbați (1308004099)

Descriere

Odlo MEN ACTIVE L/S WARM

Tricou funcțional de bărbați Odlo MEN ACTIVE L/S WARM, din seria Originals Warm, cu mâneci lungi și termoizolație excelentă, care va fi apreciată mai ales în timpul diferitelor activități sportive. Materialul folosit la fabricație este foarte elastic datorită structurii sale cu nervuri, stratul moale din interior, realizat din material periat oferă confort sporit la purtare. Croiala perfectă oferă confort maxim la purtare.

Datorită materialului folosit la fabricație evacuarea optimă a transpirației și uscarea rapidă sunt garantate. Cusăturile plate fine contribuie la sporirea confortului. Prevenirea de durată a mirosurilor neplăcute este asigurată de tehnologia Effect by Odlo - în fibre este integrat argintul antibacterian, care absoarbe mirosul neplăcut al transpirației.

  • se usucă rapid
  • respirabil
  • cusături plate înguste
  • material confortabil
  • rezistență la mirosuri neplăcute

Specificaţii

Cod producător 190622-20429
Material 100% poliester
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

359,99 Lei(50%) 179,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM

324,99 Lei(55%) 144,99 Lei

OdloJUL PRINT THIRTL/S CREW NECK

424,99 Lei(15%) 359,99 Lei

MicoNECK SHIRT OFFICIAL CZE

424,99 Lei(15%) 359,99 Lei

MicoNECK SHIRT OFFICIAL CZE

354,99 Lei(50%) 174,99 Lei

OdloSHIRT L/S SEAMLESS WARM TOP