Odlo EVOLUTION WARM MUSCLE FORCE PANTS

Pantaloni funcționali damă (183111)

Produse alternative

de la 99,99 Lei 199,99 Lei (50%)

CraftACTIVE COMFORT

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

SensorBLACK ACTIVE W

Descriere

Odlo EVOLUTION WARM MUSCLE FORCE PANTS

Pantaloni funcționali pentru femei Odlo EVOLUTION WARM MUSCLE FORCE PANTS, foarte compresivi, cu structură din fibre care scad vibrațile musculare exact în zonele afectate. Mențin temperatura corporală optimă pentru a avea parte de uscățime și căldură. Sunt confecționați din material care se usucă rapid și absorb mirosurile neplăcute ale transpirației.
  • structură de fibre special concepute
  • absorb mirosurile neplăcute ale transpirației
  • material cu uscare rapidă

Specificaţii

Cod producător 183111
Material 67% poliester, 19% poliamidă, 14% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

33,99 Lei 54,99 Lei (38%)

NordicaFREESKI BASIC WOMAN