MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Odlo BL BOTTOM LONG PERFORMANCE WARM KIDS

Pantaloni copii (1818000029)

Descriere

Odlo BL BOTTOM LONG PERFORMANCE WARM KIDS

Pantaloni sport de corp cu funcționalitate ridicată Odlo L BOTTOM LONG PERFORMANCE WARM KIDS pentru copii, cu termoizolație excelentă. Lenjerie de corp, confecționată cu ajutorul tehnologiei 3D, fără cusături și care se așează excelent pe corp. Formă ergonomică și aspect modern.
  • croială pe corp
  • material confortabil și elastic
  • evacuează excelent transpirația
  • libertate de mișcare optimă
  • Zonele funcționale, special integrate, evacuează optim transpirația de la corp. reglare termică excelentă
  • confort, respirabilitate și funcționalitate de înaltă calitate
  • adecvați pentru activități cu frecvență ridicată
  • previn mirosurile neplăcute datorită tehnologiei Effect

Specificaţii

Numărul articolului 1818000029
Cod producător 183179-20433
Material 71 % poliester, 24 % poliamidă, 5 % elastan
Izolație Warm
Tehnologie Odlo efect

Tehnologii utilizate

Odlo efect

Fibre «effect» funcționale care conțin ioni de argint, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație. Acest material este complet fără ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Odlo BL BOTTOM LONG PERFORMANCE WARM KIDS

Preţ: 179,99 Lei