Odlo AEOLUS

Pantaloni damă (1283002933)

Descriere

Odlo AEOLUS

Pantalonii sport pentru femei Odlo AEOLUS sunt potriviți pentru multe activități sportive. Sunt confecționați din fibre sintetice. Croiala pe corp și materialul elastic oferă libertate maximă de mișcare. Rezistență excelentă la vânt.

  • mențin excelent căldura
  • confort sporit și libertate de mișcare
  • buzunar care se închide

Specificaţii

Numărul articolului 1283002933
Cod producător 622341-10690
Material 94 % poliester, 6 % elastan
Izolație termică Warm
Buzunare la exterior 1 cu fermoar la spate

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

249,99 Lei(52%) 119,99 Lei

LottoDEBBY

309,99 Lei(32%) 209,99 Lei

LoapLYCCI

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

NorthfinderLINGA

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

HannahVERUN