MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Oakley PACKABLE BACKPACK 2.0

Rucsac universal (3311216280)

Descriere

Oakley PACKABLE BACKPACK 2.0

Acest rucsac universal Oakley PACKABLE BACKPACK 2.0 este extraordinar de rezistent. Materialul exterior din poliamidă asigură rezistența bună în timp. Capitonajul din material tip plasă de pe curelele de umăr asigură un maximum de confort la purtare.

  • material foarte rezistent
  • capitonaj din material tip plasă pe curelele ajustabile de umăr

Specificaţii

Numărul articolului 3311216280
Cod producător FOS900057-02E
Material 100 % nailon
Lățime 31 cm
Înălțime 40 cm
Adâncime 15 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

459,99 Lei(23%) 349,99 Lei

The North FaceTRAVEL DUFFEL

424,99 Lei(17%) 349,99 Lei

OspreyQUASAR 28 II

444,99 Lei(16%) 369,99 Lei

OspreyAPHELIA

Oakley PACKABLE BACKPACK 2.0

Preţ: 294,99 Lei