O'Neill SO CALL JACKET

Geacă de bărbați (1162073978)

Descriere

O'Neill SO CALL JACKET

Geacă stilată și ușoară de bărbați O'Neill SO CALL JACKET, va deveni rapid îmbrăcămintea ta preferată. Este perfectă pentru purtare primăvara sau toamna. Cu siguranță vei aprecia protecția cu capse peste fermoar și cele 4 buzunare frontale practice. Stilul army este un bonus la acest model. Ieși la plimbare în natură sau în oraș, fără a te teme de vremea nefavorabilă!
  • protecție cu capse peste fermoar
  • 4 buzunare frontale practice
  • material confortabil
  • stil army

Specificaţii

Cod producător 7P1004-6048
Material 60% bumbac, 40% poliamidă
Căptușeala 100% poliamidă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

729,99 Lei(20%) 579,99 Lei

NorthfinderBARTEK

494,99 Lei(40%) 294,99 Lei

O'NeillLM STAY WILD SUPERFLEECE

329,99 Lei(50%) 164,99 Lei

O'NeillBASHER LO

99,99 Lei(51%) de la 48,99 Lei

O'NeillBM EVERYDAY BEANIE