O'Neill PW GTX PSYCHO TECH ANORAK

Geacă snowboard/ski damă (1512005287)

Descriere

O'Neill PW GTX PSYCHO TECH ANORAK

Timp de decenii brandul O´Neill produce îmbrăcăminte de calitate cu design modern. Nici acest model nu este o excepție. Această geacă pentru snowboard/ski O'Neill PW GTX PSYCHO TECH ANORAK cu croială mai lungă, dotată cu membrană Gore-tex®, trebuie să fie a ta. Dacă vrei să te bucuri de schiat liber în afara pârtiilor amenajate, atunci cu siguranță vei aprecia sistemul Recco®, datorită căruia la munte vei fi mai ușor de găsit dacă te pierzi. Nu mai sta pe gânduri, lasă-te răsfățat de brandul O'Neill!

 • croială confortabilă mai lungă
 • glugă integrată care se poate ajusta
 • fermoar protejat în zona bărbiei
 • talie de protecție împotriva zăpezii
 • sistem unic de salvare Recco®
 • manșete elastice în interior
 • manșete exterioare care se ajustează cu velcro
 • buzunare spațioase
 • talie ajustabilă
 • cusături lipite
 • ventilație sub brațe

Specificaţii

Numărul articolului 1512005287
Cod producător 9P5008-5671
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Croială trail
Membrană GORE-TEX®
Glugă fixă
Buzunare la exterior 3 (2 frontale cu fermoar, 1 la mânecă cu fermoar)
Ventilație sub braț
Tehnologie GORE-TEX®, RECCO®, DWR, Venting, Fully taped seams

Tehnologii utilizate

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

RECCO®

RECCO® este un sistem de salvare de la avalanșă, care ajută la accelerarea căutării persoanelor îngropate de avalanșă. Utilizarea radarului poate determina poziția reflectorului cusut la haină, ...

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Venting

Ventilație simplă și reglabilă a excesului de căldură.

Fully taped seams

Pentru a fii îmbrăcămintea impermeabilă, este nevoie nu numai de material impermeabil, ci și de cusături lipite. Fiecare îmbinare și cusătura este complet lipită, astfel impermeabilitatea este ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

2 599,00 Lei(21%) 2 049,00 Lei

RossignolW AILE

2 199,00 Lei(15%) 1 849,00 Lei

Helly HansenALPHELIA LIFALOFT

2 099,00 Lei(21%) 1 649,00 Lei

ColmarL. DOWN SKI JACKET

1 099,00 Lei(31%) 749,99 Lei

O'NeillPW CORAL JACKET

2 049,00 Lei(14%) 1 749,00 Lei

ColmarLADIES SKI JACKET