MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill PW CROCHETTE BACK FASHION TOP

Sutien de baie (1352007751)

Descriere

O'Neill PW CROCHETTE BACK FASHION TOP

Experimentează cu curaj diferite combinații! Sutienul încântător O'Neill PW CROCHETTE BACK FASHION TOP are o croială de excepție, curele de umăr subțiri și un imprimeu frumos pe toată suprafața. Ce mai, o bijuterie! Tehnologia Hyperdry oferă protecție împotriva răcelii, imprimeul floral frumos asigură stilul necesar și mărește încrederea în sine. Piesă nouă, stilată și funcțională de brand O'Neill, pe care trebuie să o ai.

  • croială top
  • bretele subțiri
  • motiv frumos pe toată suprafața
  • zonă imprimată floral la spate
  • tehnologie Hyperdry
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1352007751
Cod producător 8A8811-1951
Material 85 % poliamidă, 15 % elastan
Tehnologie HyperDry

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

249,99 Lei(40%) 149,99 Lei

O'NeillPW TRIANGLE BIKINI

294,99 Lei(55%) 129,99 Lei

O'NeillPW BAAY MAOI MIX BIKINI

199,99 Lei(50%) 99,99 Lei

O'NeillPW MOLDED HALTER

199,99 Lei(40%) 119,99 Lei

O'NeillPW HIGH NECK BIKINI TOP

O'Neill PW CROCHETTE BACK FASHION TOP

Preţ: 149,99 Lei