O'Neill PW BRALET MULTI TIE TOP

Sutien de baie (1253056579)

Descriere

O'Neill PW BRALET MULTI TIE TOP

Soare, confort și sutienul de baie la modă O'Neill PW BRALET MULTI TIE TOP cu croială originală la spate. Poți combina și experimenta după cum dorești. Această noutate de la O'Neill se va potrivi cu tot felul de lenjerie. Fii in, fii O'Neill!
  • spate cu croială interesantă
  • tratament Hyperdry pentru uscare rapidă
  • material plăcut la atingere
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 8A8515-4091
Material 85% poliamidă, 15% elastan
Tehnologie HyperDry Swimwear

Tehnologii utilizate

HyperDry Swimwear

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

244,99 Lei(40%) 144,99 Lei

O'NeillPW FIXED TRIANGLE BIKINI

244,99 Lei(51%) 119,99 Lei

O'NeillPW TRIANGLE BIKINI

199,99 Lei(50%) 99,99 Lei

O'NeillPW MOLDED HALTER

199,99 Lei(40%) 119,99 Lei

O'NeillPW MOLD WIRELESS BANDEAU TOP

249,99 Lei(60%) 99,99 Lei

O'NeillPW PRINT TRIANGLE BIKINI