O'Neill PRO PHOTO

Ochelari de ski (8731063623)

Descriere

O'Neill PRO PHOTO

Ochelari de schi cu construcție rezistentă și foarte ușoară. Oferă un câmp vizual larg. Datorită lentilei fotocromatice ochelarii sunt excelenți pentru folosire în orice condiții cu vânt. Astfel vei avea parte constant de o vedere clară. Cadrul ușor și cureaua lată cu neopren împreună cu logo-ul brandului creează din acești ochelari un accesoriu modern excelent. Toate aceste proprietăți definesc la perfecție modelul O´neill PRO PHOTO.

  • sistem de ventilație
  • lentilă tip oglindă
  • tratament Anti-fog
  • lentilă fotocromatică cat. 1 - 3
  • trei straturi de spumă pentru confort excelent

Specificaţii

Numărul articolului 8731063623
Cod producător 19500201-01
Lentile fotocromatică cat. 1 - 3
Utilizare lentilă însorit, parțial înnorat, înnorat
Cadru fără cadru
UV filtru da

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

454,99 Lei(12%) 399,99 Lei

O'NeillCORE

249,99 Lei(20%) 199,99 Lei

ArcoreBLACKOUT

289,99 Lei(50%) 144,99 Lei

BirkiZIMA 120 CARBON

Produse alternative