O'Neill PM PISTE HOODIE BAFFLE FLEECE

Hanorac bărbați (1135019091)

Descriere

O'Neill PM PISTE HOODIE BAFFLE FLEECE

Un partener perfect pentru zilele cu vreme rece este acest hanorac fleece de bărbați O'Neill PM PISTE HOODIE BAFFLE FLEECE cu croială regular. Model original, confecționat din material termo foarte confortabil, prevăzut cu izolație termică Firewall Magma pentru confort termic maxim. Îl poți purta la excursii montane sau ca un al doilea strat pe pârtie. Va deveni foarte rapid favoritul tău datorită confortului termic care oferă. Fii stilat inclusiv în condiții cu temperaturi scăzute. Fii O'Neill!
 • croială regular
 • glugă
 • fermoar pe toată lungimea
 • fermoar cu protecție la bărbie
 • un buzunar cu fermoar pe piept
 • două buzunare laterale cu fermoar
 • material termo excelent
 • izolație termică Firewall Magma
 • material călduros
 • manoperă de calitate
 • utilizare universală

Specificaţii

Numărul articolului 1135019091
Cod producător 8P0225-5056
Material 100% poliester
Tehnologie Firewall

Tehnologii utilizate

Firewall

Izolație termică cu design ergonomic, pentru confortul termic maxim. Anumite zone sunt izolate mai mult decât altele.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

O'Neill PM PISTE HOODIE BAFFLE FLEECE

Preţ: 444,99 Lei