O'Neill PM EXILE SOFTSHELL

Geacă softshell bărbați (8P0223-6058)

Produse alternative

599,99 Lei(30%) 419,99 Lei

Hi-TecGIKO

359,99 Lei(13%) 309,99 Lei

WillardFABIAN

634,99 Lei(37%) 399,99 Lei

NorthfinderSAGE

Descriere

O'Neill PM EXILE SOFTSHELL

Geacă excelentă softshell de bărbați O´Neill PM EXILE SOFTSHELL cu croială regular, perfectă pentru purtare în orice vreme. Datorită glugii practice și materialului confortabil HyperDry nu te va surprinde nici ploaia inconfortabilă. Model original, adecvat pentru purtare pe drumul spre job sau la plimbare. Articol vestimentar stilat de brand O´Neill, pe care trebuie să-l ai!
  • croială regular
  • glugă practică
  • fermoar protejat în zona bărbiei
  • 2 buzunare lateral cu fermoar
  • buzunar cu fermoar la piept
  • utilizare universală
  • material confortabil HyperDry

Specificaţii

Numărul articolului 8P0223-6058
Cod producător 8P0223-6058
Tehnologie HyperDry, 2-way stretch

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. ...

2-way stretch

Material care este extensibil în două direcții și asigură o libertate mai bună de mișcare.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.