O'Neill PM 91' X-TREME JACKET

Geacă de ski/snowboard bărbați (7P0048-9010)

Produse alternative

1 249,00 Lei(40%) 739,99 Lei

O'NeillPM SCULP HYB JACKET

2 099,00 Lei

DaineseHP2 M3.1

2 099,00 Lei(40%) 1 249,00 Lei

O'NeillPM GTX PARKA JACKET

2 199,00 Lei(15%) 1 849,00 Lei

SpyderM CHAMBERS GTX

1 099,00 Lei(31%) 749,99 Lei

O'NeillPM UTLTY JACKET

Descriere

O'Neill PM 91' X-TREME JACKET

Geacă excelentă de iarnă pentru bărbați O'Neill PM 91' X-TREME JACKET cu design colorat, glugă detașabilă, închidere cu fermoar și câteva buzunare practice. O vei aprecia în condiții cu vreme rece, de exemplu în oraș sau în timpul snowboardingului.
  • glugă ajustabilă
  • două buzunare laterale cu fermoar
  • două buzunare pe piept cu fermoar
  • material confortabil
  • manoperă de calitate
  • coloană de apă înaltă
  • respirabilitate înaltă

Specificaţii

Numărul articolului 7P0048-9010
Cod producător 7P0048-9010
Material 60% poliester reciclat, 40% poliester
Tehnologie HyperDry, Blue

Tehnologii utilizate

HyperDry

Respirabilitatea este importantă pentru noi la O'Neill. Cu noul nostru material HyperDry, transpirația este rapid transportată în afara corpului până la suprafața exterioară a țesăturii. ...

Blue

Oceanele, care a dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente