O'Neill PG LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Tricou fete cu filtru UV (1319001731)

Descriere

O'Neill PG LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Dacă cauți pentru prințesa ta tricou adecvat pentru purtare la apă sau pe plajă, care să o protejeze de soare, tocmai îi ai în față. Este modelul O'Neill PG LOGO SHORT SLEEVE SKINS cu filtru UV și croială regular, confecționat din material elastic care se usucă rapid și este prevăzut cu protecție UV 50+. Culoarea frumoasă roz este un bonus. În acest articol vestimentar O'Neill fetița ta va fii regina plajei!
  • croială regular
  • culoare roz frumoasă
  • logo de brand pe piept
  • material elastic confortabil
  • mâneci scurte
  • protecție UV 50 +

Specificaţii

Cod producător 9A6672-2511
Tehnologie UV protection

Tehnologii utilizate

UV protection

Țesătura cu această tehnologie oferă protecție sporită împotriva razelor UV.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

O'Neill PG LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Preţ: 69,99 Lei