O'Neill PB LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Tricou de baie băieți cu filtru UV (1319001730)

Descriere

O'Neill PB LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Un model foarte funcțional, perfect pentru purtare pe tot parcursul verii este tricoul de baie pentru băieți O'Neill PB LOGO SHORT SLEEVE SKINS cu filtru UV, croială regular și grafică O'Neill pe piept. Este confecționat din material elastic confortabil, care va fi apreciat garantat de copilul tău. Un avantaj în plus îl reprezintă protecția împotriva razelor solare UV 50. Bucurați-vă de confort în acești pantaloni elastici!
  • croială regular
  • grafică O'Neill pe partea stângă a pieptului
  • UV 50
  • bumbac elastic confortabil
  • mâneci scurte

Specificaţii

Cod producător 9A1672-5202
Tehnologie 4-way stretch, UV protection

Tehnologii utilizate

4-way stretch

Material care este extensibil în toate direcțiile, pentru a asigura libertate maximă de mișcare.

UV protection

Țesătura cu această tehnologie oferă protecție sporită împotriva razelor UV.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

O'Neill PB LOGO SHORT SLEEVE SKINS

Preţ: 74,99 Lei