O'Neill LW ROCKAWAY PARK SHORTS

Șort damă (1213065408)

Descriere

O'Neill LW ROCKAWAY PARK SHORTS

Un partener perfect la apă, pe plajă sau în grădină sunt acești pantaloni scurți de femei O'Neill LW ROCKAWAY PARK SHORTS cu croială regular. Sunt confecționați din material confortabil, dispun de talie elastică, prevăzută cu nervuri și de design cool, care va împrospăta frumos ținuta ta de vară. Răsfață-te. Cu marca O'Neill vei reuși tot ce îți propui!
  • croială regular
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • imprimeu modern pe toată suprafața
  • tiv decorat fin
  • material ușor
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1213065408
Cod producător 9A7510-5045

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(62%) 109,99 Lei

O'NeillLW BEACH PRINT PLAYSUIT

169,99 Lei(29%) 119,99 Lei

LottoDEMI

294,99 Lei(62%) 109,99 Lei

O'NeillLW BEACH PRINT PLAYSUIT

274,99 Lei(52%) de la 129,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS 5 PKT SHORTS

O'Neill LW ROCKAWAY PARK SHORTS

Preţ: 174,99 Lei