O'Neill LW ESSENTIALS STRIPE CREW

Hanorac de damă (1133142229)

Descriere

O'Neill LW ESSENTIALS STRIPE CREW

Dungile sunt un element clasic nemuritor care se potrivesc oricui, de aceea acest hanorac de damă O'Neill LW ESSENTIALS STRIPE CREW cu croială regular nu ar trebui să îți lipsească din colecția de articole preferate. Imprimeul la modă îți va completa stilul estival, în timp ce materialul din bumbac 100% îți va garanta confortul la fiecare purtare. Întâmpină vremea frumoasă alături de marca O'Neill!
  • croială regular
  • tiv moale la gât
  • partea de jos și manșete elastice
  • bandă ingenioasă
  • bumbac 100% plăcut la purtare

Specificaţii

Numărul articolului 1133142229
Cod producător 9A6460-1990
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

O'Neill LW ESSENTIALS STRIPE CREW

Preţ: 114,99 Lei