MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill LW ARIA T-SHIRT

Tricou de damă (1113265875)

Descriere

O'Neill LW ARIA T-SHIRT

Confortabil, stilat și universal. Așa este acest tricou de femei O'Neill LW ARIA T-SHIRT cu croială slim și design cool, care va completa excelent fiecare outfit. Cu siguranță vei aprecia bumbacul pur, folosit la fabricație, care asigură confortul excelent la purtare, inclusiv în cele mai fierbinți zile. Fii stilată cu brandul O'Neill!
  • croială slim
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică O'Neill pe piept
  • manoperă de calitate
  • confort maxim, 100% bumbac

Specificaţii

Numărul articolului 1113265875
Cod producător 9P7316-8001

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

139,99 Lei(39%) 84,99 Lei

O'NeillLW AZURE T-SHIRT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIAL T-SHIRT

194,99 Lei(43%) 109,99 Lei

O'NeillLW SANDIE T-SHIRT

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

O'NeillLW ARIA T-SHIRT

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

O'NeillLW LOOSE CROPPED TOP STREET LS

149,99 Lei(36%) 94,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS O/S T-SHIRT

O'Neill LW ARIA T-SHIRT

Preţ: 54,99 Lei