O'Neill LM WAVE CULT T-SHIRT

Tricou de bărbați (1112393426)

Descriere

O'Neill LM WAVE CULT T-SHIRT

Trebuie să-l ai! Tricou excelent de bărbați O´Neill LM WAVE CULT T-SHIRT cu croială slim, confecționat din bumbac pur, de calitate pentru confort maxim la purtare. Grație graficii moderne și logo-ului brandului de pe spate vei străluci oriunde vei purta acest model original. Arată cât de original ești! Fii modernă, fii O'Neill!
  • croială slim
  • decolteu cu tiv moale
  • mâneci scurte
  • grafică mică pe partea stângă a pieptului
  • grafică modernă cu logo-ul brandului la spate
  • manoperă de calitate
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1112393426
Cod producător 8P2338-1010
Tehnologie Blue
Colecţii O’Neill Blue

Tehnologii utilizate

Blue

Oceanele, care a dat naștere brandului O'Neill, sunt poluate anual cu 8.000.000 de tone de deșeuri. Marca O'Neill a refuzat să stea cu mâinile în sân cu privință la această tragedie și a decis să ...

Colecţii

O’Neill Blue

Se estimează că în oceanele lumii apar anual până la 8 milioane de tone de materiale plastice. Acest dezastru ecologic este inspirația pentru misiunea oceanică - O'Neill Blue. Este o inițiativă de producere a îmbrăcămintei durabile de surfing folosind fire produse de compania Bionic, care conțin materiale plastice reciclate de pe plajele din întreaga lume.

 

Deja prima colecție de îmbrăcăminte O'Neill Blue, care a apărut în primăvara anului 2016, a ajutat coastele lumii să scape de aproximativ 200.000 de sticle de plastic.

 

Prin achiziționarea acestor produse, poți sprijini și tu această inițiativă!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

149,99 Lei(36%) 94,99 Lei

O'NeillPM LOGO HYBRID T-SHIRT

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

O'NeillLM JACK'S BASE REG FIT T-SHIRT

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

O'NeillLM SLANTED T-SHIRT

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

O'NeillLM JACK'S BASE V-NECK T-SHIRT

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

O'NeillLM JACK'S BASE V-NECK T-SHIRT

149,99 Lei(36%) 94,99 Lei

O'NeillPM LOGO HYBRID T-SHIRT