O'Neill LM TAPERED CARGO PANTS

Pantaloni de bărbați (1238000139)

Descriere

O'Neill LM TAPERED CARGO PANTS

Acești pantaloni originali Oneill trebuie să fie ai tăi. O´Neill LM TAPERED CARGO PANTS dispun de design negru decent, de croială tapered și sunt confecționați din bumbac pur pentru ați oferi confortul necesar pe întreaga durată a zilei. Se combină foarte ușor cu orice tricou sau hanorac. Model perfect, realizat de brandul O´Neill!
  • croială tapered
  • bucle pentru curea
  • buzunare practice pentru stocarea tuturor lucrurilor mărunte necesare
  • utilizare universală
  • manoperă de calitate
  • material confortabil din bumbac pur

Specificaţii

Cod producător 8P2700-9010

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

O'Neill LM TAPERED CARGO PANTS

Preţ: 459,99 Lei