MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill LM O' T-SHIRT

Tricou de bărbați (8P2314-8029)

Vândut

33,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
124,99 Lei   Economisiți: 91,00 Lei (72 %)

Descriere

O'Neill LM O' T-SHIRT

Mania O'Neill este aici! Tricou excelent de bărbați O'Neill LM O' T-SHIRT cu croială confortabilă regular, decorat cu grafică mare O'Neill pe piept. Îl vei aprecia încă de la prima purtare datorită bumbacului pur, confortabil, folosit la fabricație și posibilității de purtare zilnică. Ce mai aștepți, acest model original trebuie să fie al tău!
  • croială confortabilă mai lejeră
  • decolteu cu tiv moale
  • logo mare O'Neill pe piept
  • material confortabil din bumbac pur
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 8P2314-8029
Cod producător 8P2314-8029

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Buzatu Sorin
16:47 16. 9. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.