O'Neill LG HAZEL FLEECE

Bluză de fete (1137013453)

Descriere

O'Neill LG HAZEL FLEECE

Călduroasă și cu stil, așa este acest hanorac O'Neill LG HAZEL FLEECE cu croială athletic, care nu ar trebui să vă lipsească din dulap. Cu siguranță fiecărei fetiță îi va plăcea designul atractiv, iar părinților materialul confortabil și călduros. Este un hanorac original, ideal pentru zilele petrecute la munte sau la școală. Nu mai sta pe gânduri, comandă acum acest model nou de la O'Neill!
  • croială regular
  • guler confortabil
  • material călduros
  • utilizare universală

Specificaţii

Numărul articolului 1137013453
Cod producător 9P5270-5671
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROCARSONO

294,99 Lei(49%) 149,99 Lei

O'NeillLG EASY FZ HOODIE

279,99 Lei(23%) 214,99 Lei

VolcomHOTLAPPER FLEECE

334,99 Lei(38%) 204,99 Lei

O'NeillLG EMERALD BAY SUPERFLEECE

O'Neill LG HAZEL FLEECE

Preţ: 149,99 Lei