O'Neill FW SOLID FLIP FLOPS

Șlapi de damă (2277025669)

Descriere

O'Neill FW SOLID FLIP FLOPS

Șlapi clasici de femei O'Neill FW SOLID FLIP FLOPS cu branț texturat fin, decorat cu logo-ul brandului și baretă îngustă unicoloră. Perfecte pentru purtarea pe plajă sau de ce nu, pentru plimbări în oraș, în zilele fierbinți de vară. Model excepțional, produs de O'Neill, care va completa excelent outfitul tău!
  • barete înguste din material plastic, decorate cu logo
  • branț de polietilenă cu logo de brand
  • branț moale din spumă

Specificaţii

Cod producător 8A9500-4089
Față policlorură de vinil (PVC)
Talpă intermediară polietilenă
Talpă cauciuc

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

94,99 Lei(47%) de la 49,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS BRAND T-SHIRT

264,99 Lei(52%) de la 124,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS 5 PKT SHORTS

139,99 Lei(70%) de la 41,99 Lei

O'NeillBM FLEXIFIT CORP CAP

54,99 Lei

BergunDEMI19

Produse alternative