MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

O'Neill FW M & M PRINT

Șlapi de damă (2277025796)

Descriere

O'Neill FW M & M PRINT

Șlapi cu model floral pentru femei O'Neill FW M & M PRINT, care te vor surprinde garantat, încă de la prima vedere. Bretelele înguste din plastic peste căpută și talpa flexibilă și moale cresc confortul la purtare. Nu mai sta pe gânduri, această încălțăminte trebuie să fie a ta. Răsfață-te cu brandul O'Neill!
  • barete înguste din material plastic, decorate cu logo O'Neill
  • branț moale, conceput în design frumos
  • talpă moale și flexibilă
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 2277025796
Cod producător 9A9518-9960
Față poliuretan termoplastic
Talpă EVA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillFW M & M PRINT

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillFW M & M PRINT

99,99 Lei(54%) 45,99 Lei

O'NeillFW ESSENTIALS SOLID

99,99 Lei(55%) 44,99 Lei

O'NeillFW ESSENTIALS SOLID

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

O'NeillFW M & M PRINT

O'Neill FW M & M PRINT

Preţ: 62,99 Lei