O'Neill FW BRAIDED DITSY PLUS

Sandale damă (2273019552)

Descriere

O'Neill FW BRAIDED DITSY PLUS

Sandale elegante, confortabile și stilate de femei O'Neill FW BRAIDED DITSY PLUS, cu branț confortabil și aspect simplu care este tot odată elegant și modern. Model original, care va completa excelent fiecare outift, fie el elegant sau sportiv. 

  • fixare cu curea la gleznă
  • branţ moale
  • aspect elegant

Specificaţii

Cod producător 9A9504-9010
Talpă cauciuc

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

SkechersON-THE-GO 600 BRILLIANCY

189,99 Lei(28%) 134,99 Lei

O'NeillFW BRAIDED DITSY PLUS

184,99 Lei(45%) 99,99 Lei

LoapLANNEA W

254,99 Lei(35%) 164,99 Lei

SkechersD'LITES FRESH CATCH

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

SkechersNAT ON-THE-GO

O'Neill FW BRAIDED DITSY PLUS

Preţ: 134,99 Lei