O'Neill FW BATIDA BEADS SANDAL

Sandale damă (2273019550)

Descriere

O'Neill FW BATIDA BEADS SANDAL

Sandale elegante de femei O'Neill FW BATIDA BEADS SANDAL, foarte confortabile și stilate, care vor completa excelent fiecare outfit. Le poți combina excelent cu rochițe de vară, fuste sau cu șorturi și încălța de exemplu la job sau în oraș. Pur și simplu în acele locuri oriunde vei dori să strălucești.

  • aspect elegant
  • branţ moale
  • fixare cu curea la gleznă

Specificaţii

Cod producător 9A9500-9010
Talpă cauciuc

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(30%) 204,99 Lei

O'NeillFW BATIDA BEADS SANDAL

329,99 Lei(33%) 219,99 Lei

ColumbiaSOLANA

279,99 Lei(33%) 184,99 Lei

SkechersON-THE-GO 600 BRILLIANCY

189,99 Lei(28%) 134,99 Lei

O'NeillFW BRAIDED DITSY PLUS

O'Neill FW BATIDA BEADS SANDAL

Preţ: 204,99 Lei