O'Neill FM PROFILE LOGO

Șlapi de bărbați (2276016725)

Descriere

O'Neill FM PROFILE LOGO

Completează-ți outfitul de vară cu acești șlapi de bărbați O'Neill FM PROFILE LOGO. Curelele înguste peste căpută, branțul moale, prevăzut cu logo de brand și talpa intermediară flexibilă definesc la perfecție acest model original, pe care trebuie să-l ai.
  • curele înguste din material plastic, decorate cu logo O'Neill
  • partea superioară a tălpii este moale și decorată cu logo-ul mărcii
  • talpă moale și flexibilă
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 9A4522-9010
Față EVA
Talpă EVA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

O'NeillLM SURFER GIRL T-SHIRT

189,99 Lei(36%) 119,99 Lei

O'NeillLM SUMMER CHINO SHORTS

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

O'NeillBM WAVE CAP